Het was een speciale dag voor Brandon Mechele vandaag

Brandon Mechele (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

10 juni 2018 21:07 - Brandon Mechele beleefde een topseizoen. Hij miste geen enkele minuut in de competitie en bloeide onder Ivan Leko helemaal terug open na zijn uitleenbeurt aan STVV vorig seizoen. 

Vandaag werd Mechele in zijn thuishaven Bredene in de bloemetjes gezet voor de landstitel met Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.