In Nederland is nog altijd een discussie aan de gang over Ruud Vormer

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

12 juni 2018 12:00 - Terwijl de meeste toplanden zich voorbereiden op het WK, zijn ze in Nederland nog altijd aan het nakaarten over de oefenduels van de voorbije weken tegen Slovakije en Italië, waarin Ruud Vormer 2 keer in actie kwam. 

Tegen Slovakije mocht hij invallen en tegen Italië kreeg Vormer zelfs een basisplaats. Voor zijn eerste wedstrijd kreeg Vormer bijna uitsluitend positieve commentaren, maar na de match in Italië waren er ook tegenstanders. Zelfs tot in de studio van Voetbal Inside, zo bleek gisterenavond op Veronica.

“Ze zeggen dat Vormer zo gegroeid is in België, maar hij is nog steeds even groot hoor, een eenvoudige meevoetballer. Hij doet af en toe wel iets aardigs, maar met Vormer kan je toch niet naar een EK of een WK?”, was de mening van René van der Gijp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.