Ivan Leko verliest assistent in technische staf

Ivan Leko met fluitje

12 juni 2018 23:28 - Timmy Simons vervoegt vanaf komend seizoen de technische staf van Club Brugge als assistent-trainer. Hij zal zich vooral gaan bezig houden met de jongeren in de kern en de juiste begeleiding. 

Vanavond raakte bekend dat Club met Renaat Philippaerts een lid uit de technische staf kwijtspeelt. De physical coach trekt zo goed als zeker naar Standard om daar met Michel Preud’homme herenigd te worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.