Ivan Leko wil komende seizoen nog stapje verder gaan

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

19 juni 2018 16:30 - Club Brugge is maandag begonnen met de trainingen voor het nieuwe seizoen. Ivan Leko toont zich alvast erg ambitieus bij de start van zijn tweede jaar. 

“We zijn heel ambitieus en willen alles naar een hoger niveau tillen. De spelersgroep, de technische en medische staf. Iedereen moet nog 15 of zelfs 20 procent beter worden. Op fysiek, tactisch en technisch vlak. We willen klaar zijn voor de Champions League en het kampioenschap”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Hij ziet daarbij een belangrijke rol weggelegd voor Timmy Simons, één van zijn assistenten: “Timmy was vorig seizoen al belangrijk rond het veld, maar zal nu nog belangrijker worden in zijn nieuwe functie.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.