Kritiek neemt toe: moet Meunier vrezen voor basisplaats morgen?

Thomas Meunier was de absolute uitblinker tegen Gibraltar

17 juni 2018 21:09 - Maandagmiddag om 17u spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het WK voetbal in Rusland tegen Panama. De partij zal plaatsvinden in Sochi. 

Over het algemeen lijkt de ploeg van Roberto Martinez bekend, al is er toch één positie die steeds meer in twijfel wordt getrokken: de rechtervleugel van Thomas Meunier. In de oefenwedstrijden maakte de ex-Bruggeling geen goede indruk, was hij positioneel erg matig en zijn voorzetten kwamen bijna nooit aan. Daarom wordt de naam van Nacer Chadli steeds meer naar voren geschoven om tegen Panama zijn plek in te nemen.

Voor de rest wordt verwacht dat de bondscoach met deze elf zal starten: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Witsel, De Bruyne, Carrasco, Meunier/Chadli – Hazard, Mertens – Lukaku

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.