‘Kroatisch toptalent verkiest Club Brugge boven Serie A’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

14 juni 2018 07:59 - De teller van Club Brugge staat momenteel op drie nieuwkomers voor volgend seizoen, maar de komende maanden zullen daar zeker nog enkele spelers bijkomen. De kans lijkt daarbij ook groot dat Club gaat shoppen in Kroatië, het thuisland van Ivan Leko.

Zo wordt Club de voorbije weken nadrukkelijk gelinkt aan Karlo Letica, de 21-jarige doelman van Hajduk Split. Terwijl de onderhandelingen over die transfer nog volop aan de gang zouden zijn, mikt ook een ander Kroatisch toptalent op een transfer naar Brugge.

Volgens het Kroatische medium 24sata heeft Lovro Majer immers zijn voorkeur uitgesproken voor een samenwerking met Ivan Leko bij Club Brugge. Nochtans trekt ook Sampdoria hard aan de mouw van de 20-jarige middenvelder van Lokomotiva Zagreb. Maar ondanks de wens van Majer zelf is het wel nog maar de vraag of de speler wel haalbaar is voor Club. In de wandelgangen circuleert immers een prijskaartje van 7 miljoen euro.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.