Lazio niet enige team dat Wesley wil binnenhalen

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

25 juni 2018 19:54 - Wesley wordt de jongste tijd nadrukkelijk gelinkt aan Lazio, maar tot een transfer kwam het nog niet. Daar zou nu een reden voor zijn, want de Italianen hebben nog concurrentie gekregen in de strijd om de Braziliaanse aanvaller van Club. 

Lazio biedt 10 miljoen euro, maar dat vindt het bestuur van Club Brugge te weinig. Ze denken aan 15 miljoen euro of een bedrag van 12 à 13 miljoen en een percentage op de doorverkoop. De Italianen tonen zich alvast zelfzeker en melden in de lokale pers dat Wesley voor eind augustus zeker een speler van de club uit Rome zal zijn.

Het Laatste Nieuws weet dan weer dat Brugge de boot afhoudt bij Lazio en schermt met twee concrete aanbiedingen van andere Europese clubs. Over welke teams het precies gaat, is niet bekend. Het is wel duidelijk dat Club op die manier de druk wil opvoeren richting Lazio en voor de hoofdvogel gaan: 15 miljoen euro voor de 21-jarige aanvaller.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.