‘Lazio wil Wesley voor belachelijk lage prijs weghalen bij Club Brugge’

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

09 juni 2018 11:41 - Het staat in de sterren geschreven dat het basiselftal van Club Brugge er aan het begin van volgend seizoen anders zal uitzien. Na de vijftiende landstitel in de geschiedenis zijn enkele spelers van plan om andere oorden op te zoeken. Anthony Limbombe, Stefano Denswil en Abdoulay Diaby willen allen hogerop, maar mogelijk speelt Blauw-zwart nóg een sterkhouder kwijt.

Eerder deze week lekte al uit dat de Italiaanse subtopper Lazio een oogje heeft op Wesley Moraes. Onze targetman kende een wisselvallig seizoen, maar bewees in de play-offs dat hij meer dan in staat is om een aanvalslinie te dragen. De Braziliaan legde enkele sterke prestaties op de mat en was tijdens de tien laatste wedstrijden van het seizoen goed voor vier doelpunten.

Doublure van Immobile

Bij Lazio hebben ze genoeg gezien en zijn ze gecharmeerd door Wesley. Hij zou in Rome als stand-in voor doelpuntenmachine Ciro Immobile kunnen dienen. De 28-jarige Italiaan was vorig seizoen goed voor maar liefst 29 competitiedoelpunten. Immobile blijft ook volgend seizoen eerste spits van Lazio, maar met Felipe Caicedo vertrekt zijn doublure wel.

Een nieuwe doublure is welkom en deze keer wil Lazio graag een beloftevolle spits aantrekken. Wesley past perfect in het gezochte profiel, maar de Italianen zijn niet van plan om de jackpot te betalen. Volgens diverse Italiaanse media zou Lazio onze spits voor een spotprijsje van 3,5 miljoen euro willen vastleggen. Al zullen Vincent Mannaert en co uiteraard niet akkoord gaan met zo’n laag bedrag. Áls Wesley vertrekt, moet er véél meer geld op tafel komen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.