Leko danig onder de indruk van deze speler na eerste trainingen

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

27 juni 2018 14:16 - Club Brugge begon vorige week maandag met de trainingen en won zijn eerste oefenpot bij provincialer KFC Heist makkelijk met 0-11. Ondertussen zijn de troepen van Ivan Leko bezig aan hun tweede trainingsweek. 

Iemand die een dipje kende in de Play-Offs, maar ondertussen helemaal boven water lijkt, is Dion Cools. “De rechterflankspeler levert zowaar de ene schitterende voorzet na de andere af wanneer de training wordt afgesloten met een opbouw- en afwerkingsvorm. Hij oogst bijzonder veel bijval van de aanwezigen en ook Ivan Leko weet niet wat hij ziet”, lezen we in Sport/Voetbalmagazine, dat Club Brugge volgde bij de start van het nieuwe seizoen.

Clinton Mata werd binnengehaald als concurrent voor Dion Cools op de rechterflank, maar door een operatie aan de lies zal hij pas tegen oktober wedstrijdfit zijn. Lior Refaelov en Krépin Diatta zijn andere opties om de positie van Cools in te nemen aan de rechterkant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.