Leko geeft deze huurling geen kans meer

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

16 juni 2018 15:54 - Ivan Leko is volop bezig met zijn kern voor komend seizoen te maken. Daarvoor moeten nog enkele belangrijke knopen doorgehakt worden. 

Wat met de verhuurde spelers bijvoorbeeld? Zo lijkt Dorin Rotariu, afgelopen seizoen uitgeleend aan Excelsior Moeskroen, niet op een nieuwe kans in de Brugse A-kern te moeten rekenen. De Roemeen deed het niet onaardig bij de Henegouwers en knokte zich zelfs in de nationale ploeg, maar dat heeft Ivan Leko niet van gedachten doen veranderen.

Volgens La Dernière Heure mag hij bij een goed bod vertrekken. Club haalde hem in 2017 voor bijna 3 miljoen euro weg bij Dinamo Boekarest. Onder Preud’homme kreeg hij speelgelegenheid, maar Leko had geen vertrouwen in hem. Blijkbaar zou al een niet nader genoemde club uit Nederland interesse tonen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.