‘Leko neemt beslissing over 4 ‘trainees’ bij Club Brugge’

Ivan Leko geeft instructies (Club Brugge - AZ)

30 juni 2018 12:03 - Club Brugge vertrekt morgen (zondag) op oefenkamp naar het Nederlandse Garderen. Trainer Ivan Leko wil er de laatste hand leggen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en daarom werd de blauw-zwarte kern ook afgeslankt.

In dit artikel kon je al lezen dat Leko besliste om Sander Coopman en Ahmed Touba niet mee te nemen op oefenstage. Coopman is op weg naar KRC Genk en krijgt tijd om zijn overgang af te ronden, terwijl Touba op uitleenbasis vertrekt naar een niet nader genoemde ploeg.

Verder nam Leko ook een beslissing over de vier ‘trainees’ die sinds de start van de voorbereiding meetrainen met de A-kern. Brendan Schoonbaert (18) en Cyril Ngonge (18) blijven thuis. Zij zullen in België hun conditie onderhouden bij Carl Hoefkens.

Voor Brandon Baiye (17) en Lois Openda (18) is er beter nieuws: zij mogen wel mee naar Nederland. Baiye en Openda krijgen dus ook tijdens de stage de kans om zich in de kijker te spelen bij de technische staf.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.