Leko vertelt waarom hij Schrijvers wou hebben

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

09 juni 2018 10:44 - Club Brugge bevestigde afgelopen week de transfer van Siebe Schrijvers. Het bijna 22-jarige talent komt over van Racing Genk, waar hij onder Clement niet kon doorbreken en weigerde bij te tekenen. 

Trainer Ivan Leko drong aan op zijn komst en is heel tevreden met de transfer. “Hij heeft een profiel dat in het Belgische voetbal heel moeilijk te vinden is. Vista, snelheid, individuele actie en rendement. Met nog ervaring ook. Ik vind hem het grootste Belgische talent”, lezen we in Het Laatste Nieuws.

“Ik zie Siebe als een moderne nummer tien, een tweede spits eigenlijk. Op die positie komt het beste in hem naar boven. Al zou hij ook iets lager op de positie van Vanaken of zelfs Vormer kunnen spelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.