‘Limbombe lijkt op weg naar deze club’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

08 juni 2018 11:56 - De komst van Dylan Groeneveld van NEC betekent ook zoveel dat Club rekening houdt met een vertrek van Anthony Limbombe naar het buitenland. Zijn toekomst zou in de Bundesliga liggen. 

Limbombe beleefde een topseizoen met de titel van Club Brugge, de Ebbenhouten Schoen en hij werd 1 keer voor de Rode Duivels opgeroepen en mocht na de rust meteen invallen tegen Saoedi-Arabië.

Het Laatste Nieuws weet nu dat teams uit de Bundesliga hem op hun lijstje hebben staan. Wie precies de gegadigden zijn is niet geweten, maar we moeten het gaan zoeken bij clubs als Frankfurt, Werder Bremen of Mainz.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.