Lof voor transfer Club Brugge: “Ervaren Belg mét groeipotentieel”

Blije Club-fans (Club Brugge - KRC Genk)

06 juni 2018 15:09 - Club Brugge schiet stilaan in actie op de transfermarkt. Volgens de laatste berichten zou de transfer van Siebe Schrijvers vandaag afgerond kunnen worden, waarmee Club zijn tweede aanwinst voor volgend seizoen beet zou hebben. Eerder streek Mats Rits al neer in het Jan Breydelstadion.

Met de 24-jarige middenvelder heeft Club een polyvalente back-up gestrikt, die vooral als alternatief voor Ruud Vormer en Hans Vanaken moet dienen. “Hun positie, niet te hoog en niet te laag, is ook de beste positie van Rits. Hij beschikt over heel goeie voeten en een heel groot loopvermogen waarmee hij kan meeverdedigen én in de zestien meter van de tegenstander kan opduiken”, oordeelt Sport/Voetbalmagazine.

“Mats Rits heeft kwaliteiten die een transfer naar Club Brugge kunnen verantwoorden. Hij is nog altijd maar 24 jaar, maar speelde toch al bijna tweehonderd officiële eerste-elftalwedstrijden. Voor hemzelf is het een kans om te laten zien dat hij alsnog de topspeler kan worden die Ajax zes jaar geleden in hem zag. Voor Club Brugge is hij een talentvolle, nog jonge, maar ook al ervaren Belg met groeipotentieel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.