Meunier komt met heel ambitieuze tweet na zege tegen Tunesië

23 juni 2018 22:58 - België won zaterdagmiddag dik verdiend en redelijk eenvoudig van Tunesië met 5-2. Oud-Bruggeling Thomas Meunier speelde een ijzersterke match en gaf een schitterende assist bij de 3-1 van Romelu Lukaku op slag van rust. 

Thomas Meunier was erg opgetogen met het resultaat en plaatste een opvallende tweet achteraf. Als België 7 wedstrijden haalt op dit WK, dan is dat helemaal de weg tot in de finale.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.