Moeten we hier blij mee zij? Coucke is voorzitter van de Pro League

Marc Coucke (KV Oostende)

05 juni 2018 22:13 - Marc Coucke werd dinsdag verkozen tot voorzitter van de Pro League. Hij haalde het met maar liefst 81% van de stemmen. 

Dat was ook geen verrassing, want hij was de enige kandidaat om Roger Vanden Stock op te volgen en de fakkel over te nemen van interim-voorzitter Johan Timmermans van KV Mechelen. 9 van de 45 stemgerechtigden stemden tegen Coucke.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.