Nieuwe doelman Letica heeft meteen primeur beet in België

17 juni 2018 12:01 - Club Brugge maakte afgelopen week de transfer van Karlo Letica officieel bekend. De Kroatische doelman kwam over van topclub Hajduk Split in eigen land. 

Letica heeft meteen een primeur beet in de Jupiler Pro League, want met een transfersom van 3,5 miljoen euro is hij de duurste keeper ooit aangetrokken door een Belgische club. Het vorige record stond op Lovre Kalinic, die AA Gent ook al bij Hajduk Split weghaalde en dat voor 3 miljoen euro.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.