‘Nu heeft na Lazio ook deze club zich gemeld voor Wesley’

Vormer - Dennis - Wesley (Club Brugge - Sint-Truiden)

10 juni 2018 18:49 - Lazio toont de laatste tijd verregaande interesse om Wesley Moraes over te nemen van Club Brugge. Maar nu is ook nog een tweede kandidaat opgedoken, waardoor de vraagprijs wel eens zou kunnen gaan stijgen. 

Italiaanse en Turkse bronnen melden dat de Turkse landskampioen Galatasaray met Wesley richting de Champions League wil. Club zou minimum 7 miljoen euro vragen en kocht de speler destijds bij het Slovaakse Trencin voor amper 300.000 euro.

Wesley speelde een sterk seizoen richting de 15de landstitel van Club Brugge en werd bovendien ook nog eens verkozen tot Belofte van het Jaar in de Belgische Jupiler Pro League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.