OFFICIEEL: Club Brugge ziet staflid naar KV Mechelen trekken

Johan Timmermans (KV Mechelen)

06 juni 2018 18:28 - Club Brugge deed de laatste tijd regelmatig zaken met KV Mechelen. Het haalde met Mats Rits zijn enige zomeraankoop tot dusver weg bij de degradant, terwijl Nikola Storm en Laurent Lemoine deze zomer al de omgekeerde beweging maakten. En ook een staflid van Club trekt nu naar Malinwa.

KV Mechelen meldt immers dat het Dieter Van Tornhout bij Club wegplukt. De ex-spits was bij Blauw-Zwart aan de slag als assistent bij de beloften. Club haalde met Carl Hoefkens al een vervanger binnen.

“De gewezen spits van onder meer Club Brugge, Roda JC en Antwerp zal de spelers van de A-kern en de beloften begeleiden, instaan voor video-analyses en aanvallers van de jeugd én het eerste team individueel bijtrainen”, laat KVM weten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.