‘Om deze reden zag Club Brugge alsnog af van nieuwe verdediger’

Ivan Leko (KV Oostende - Club Brugge)

26 juni 2018 12:18 - Club Brugge haalde met de komst van Mats Rits, Arnaut Groeneveld, Siebe Schrijvers, Karlo Letica en Clinton Mata al stevig uit op de transfermarkt, maar desondanks is het nog niet klaar. Het zoekt onder meer nog naar een nieuwe verdediger, maar die zoektocht loopt niet van een leien dakje.

Zo leek de Braziliaan Luan Peres op weg naar het Jan Breydelstadion. Hij was zelfs al in Brugge neergestreken om zijn medische testen af te leggen, maar uiteindelijk sprong de transfer toch nog af.

De Waalse journalist Sacha Tavolieri meent ook te weten waarom. Volgens hem slaagde Luan Peres immers niet voor zijn medische testen, waarop Club zelf de deal nog afgeblazen heeft, ondanks dat alles ook met zijn club Fluminense al rond was. De speler keerde daarom deze ochtend maar terug naar Brazilië.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.