Ontdek hier overzicht mogelijke tegenstanders Club in Champions League

Champions League

13 juni 2018 16:25 - Club Brugge pakte afgelopen seizoen voor de 15de keer in de geschiedenis de Belgische landstitel. De mooiste beloning daarvan is deelname aan de groepsfase van de Champions League komend seizoen. 

Club zit bij de loting in pot 4 en treft dus sowieso een sterke tegenstrever uit pot 1 en ook nog één team uit pot 2 en pot 3. Via de link hieronder kan je een uitgebreid overzicht vinden van de Champions League 2018-2019.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.