Oud-Bruggeling met Nigeria onderuit op Wembley

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

02 juni 2018 23:18 - De meeste landen zijn in volle voorbereiding op het WK. Zo speelden Engeland en Nigeria zaterdagavond vriendschappelijk op Wembley in Londen. 

Bij Nigeria startte Troost-Ekong, vorig seizoen nog bij AA Gent en nu uitkomend voor Buraspor in Turkije, in de basis. Hij zag hoe z’n land aan de pauze al 2-0 in het krijt stond door goals van Cahill en Kane.

Na de rust deed Nigeria het iets beter. Iwobi tekende zelfs voor de aansluitingstreffer in de 47ste minuut. Wilfred Ndidi, ex-Genk en nu bij Leicester, kwam niet van de bank. Net als Mikel Agu, de centrale middenvelder speelde in het seizoen 2015-2016 nog enkele wedstrijden voor Club Brugge in de Jupiler Pro League. Hij was op dat moment gehuurd van Porto B. Nu is hij een ploegmaat van Troost-Ekong bij Bursaspor.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.