Oud-Bruggeling uitgeschakeld op WK na beresterke wedstrijd tegen Neymar & co

Óscar Duarte (Club Brugge)

22 juni 2018 15:59 - In groep E van het WK voetbal in Rusland heeft Brazilië de eerste vrijdagwedstrijd met 2-0 gewonnen tegen Costa Rica. Beide goals vielen pas in de toegevoegde tijd. 

Lang leek Costa Rica een verrassend 0-0 gelijkspel uit te brand te slepen met een ijzersterke organisatie. Voor de rust speelde Brazilië heel pover, erna werd iets meer druk ontwikkeld, maar Keylor Navas hield de nul. De goalie van Real Madrid kreeg hulp van een uitstekende defensie met daarbij ook Oscar Duarte, ex-Club Brugge en tegenwoordig aan de slag bij Espanyol.

In de eerste minuut van de extra tijd brak Coutinho dan toch de ban en ook Neymar zou nog toeslaan en z’n eerste goal van het WK scoren. Neymar versierde eerder in de tweede helft een strafschop, maar na tussenkomst van de VAR ging dat verhaaltje niet door. Costa Rica telt 0 punten na 2 duels en is uitgeschakeld. Servië en Zwitserland zijn de andere landen in deze groep.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.