Oude bekende van Club tekent bij Cercle

Dany Verlinden (Club Brugge)

08 juni 2018 21:38 - Cercle Brugge heeft vrijdag een opvallende overgang bekend gemaakt. De buren van de Vereniging haalden een voormalig boegbeeld van Club Brugge binnen. 

Het gaat om niemand minder dan Dany Verlinden, die de nieuwe keeperstrainer wordt bij Cercle. Tussen 1988 en 2004 was hij doelman van Club. Daarna was hij ook nog 8 jaar keeperstrainer tot 2012. Zijn meest memorabele wedstrijd in het tenue van Blauw-zwart speelde Verlinden in San Siro waar een 0-1 stuntzege werd geboekt tegen AC Milan dankzij een doelpunt van Mendoza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.