‘Overbodige doelman Club Brugge op weg naar KV Oostende’

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

06 juni 2018 06:46 - Bij Club Brugge bleek de positie van doelman het voorbije seizoen toch een probleem te zijn, want Ivan Leko moest een beroep doen op maar liefst vijf keepers. Deze zomer zou Club dan ook een nieuwe nummer één willen halen, van de andere keepers lijken de meesten te zullen vertrekken.

De aankoopoptie op Kenneth Vermeer wordt niet gelicht, terwijl Vladimir Gabulov zeker weg zou mogen. Of Ethan Horvath zal mogen blijven, is nog niet duidelijk. Guillaume Hubert mag dat in principe wél, maar dan enkel als tweede doelman. En dan is er ook nog Jens Teunckens, die terugkeert na zes maanden op uitleenbasis bij Antwerp.

De 20-jarige belofteninternational is volgens Het Laatste Nieuws op weg naar KV Oostende. Gert Verheyen kent Teunckens immers nog van bij de nationale U19 en zou hem hoog op zijn verlanglijstje hebben staan. Aanvankelijk had KVO nochtans zijn pijlen gericht op Colin Coosemans – ex-Club – maar de keeper van KV Mechelen lijkt te duur te zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.