‘Preud’homme aast op hereniging met Brugse lieveling bij Standard’

Michel Preud'homme gelukkig

01 juni 2018 12:27 - Michel Preud’homme keert straks een jaar na zijn afscheid van Club Brugge terug in het voetbal. Standard maakte een tijdje terug bekend dat de 58-jarige volgend seizoen hun nieuwe hoofdcoach wordt. En MPH wil nog enkele oude bekenden naar Sclessin halen.

Zo zou hij azen op een hereniging met een publiekslieveling uit zijn tijd in het Jan Breydelstadion. In de Griekse pers klinkt het immers dat Standard belangstelling toont voor Björn Engels. De 23-jarige verdediger werd vorige zomer door Club voor 7 miljoen euro verkocht aan Olympiakos.

De Griekse topclub kende echter een rampjaar en Engels mag na één seizoen alweer vertrekken. Ook vanuit Engeland zou er nog belangstelling zijn voor hem, zowel in de Premier League als de Championship.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.