Roberto Martinez selecteert deze 24 namen voor Rusland

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

04 juni 2018 10:30 - Roberto Martinez heeft deze voormiddag zijn definitieve kern voor het WK in Rusland bekend gemaakt. Hij selecteert wel 24 namen i.p.v 23 omdat Laurent Ciman als vervanger klaarstaat voor de licht geblesseerde Vincent Kompany. 

De 4 jongens die afvallen zijn: Matz Sels (Anderlecht), Christian Kabasele (Watford), Jordan Lukaku (Lazio) en Christian Benteke (Crystal Palace). De vijfde afvaller wordt dus Kompany (Man City) of Ciman (Los Angeles FC). Met Ciman en Meunier zitten twee ex-spelers van Club Brugge in de groep.

De selectie van de Rode Duivels voor het WK:

Doelmannen: Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool), Koen Casteels (Wolfsburg)

Verdedigers: Toby Alderweireld, Jan Vertonghen (Tottenham), Vincent Kompany (Man City), Thomas Vermaelen (Barcelona), Thomas Meunier (PSG), Laurent Ciman (Los Angeles FC), Dedryck Boyata (Celtic)

Middenvelders: Kevin De Bruyne (Man City), Mousa Dembélé (Tottenham), Axel Witsel (Tianjin), Marouane Fellaini (Man Utd), Yannick Carrasco (Dalian), Nacer Chadli (WBA), Leander Dendoncker (Anderlecht), Thorgan Hazard (Gladbach), Youri Tielemans (AS Monaco), Adnan Januzaj (Real Sociedad)

Aanvallers: Eden Hazard (Chelsea), Dries Mertens (Napoli), Romelu Lukaku (Man Utd), Michy Batshuayi (Dortmund)

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.