Schrijvers geeft steekje richting zijn ex-club KRC Genk

29 juni 2018 11:59 - Siebe Schrijvers is sinds enkele weken een speler van Club Brugge. Hij is jong, Belgisch, talentvol en past dus ideaal in de toekomstplannen van trainer Ivan Leko. 

Bovendien is elke club in de Jupiler Pro League verplicht om iedere match 6 Belgen op het wedstrijdblad in te vullen. “Ik had een heel fijn gevoel toen ik hier aankwam. Ik ben heel goed opgevangen door de staf en door de spelers, dus het is heel fijn om hier als jonge gast bij deze club te mogen komen”, vertelde Schrijvers aan Club TV.

“Ik zie Club Brugge als een stap hogerop. Het moment was aangebroken. Club Brugge is gewoon een heel mooie club, misschien wel de mooiste club in België. Ik ben blij en daar staat mijn familie helemaal achter.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.