Siebe Schrijvers is officieel een speler van Club Brugge

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

08 juni 2018 11:28 - Er werd allang over geschreven en deze voormiddag heeft Club Brugge de transfer ook officieel bevestigd. Siebe Schrijvers (bijna 22) komt over van Genk voor 3 miljoen euro en tekende een contract voor vier seizoenen in het Jan Breydelstadion. 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.