Speler over transfer naar Club: “Bleef vragen of het wel echt waar was”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

12 juni 2018 11:21 - Donderdag begint het WK met de openingswedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië. Ook de Rode Duivels zijn aanwezig en starten op 18 juni met een duel tegen Panama. 

Met Thomas Meunier heeft België een speler in de rangen die alles te danken heeft aan zijn doorbraak bij Club Brugge. Blauw-zwart haalde hem voor amper 100.000 euro weg bij derdeklasser Virton. “Mijn makelaar belde en zei dat Club Brugge me wilde. Ik kon het niet geloven en bleef maar vragen of het echt waar was”, aldus Meunier bij The Players Tribune.

“Mijn grootvader was zo blij, want Club Brugge is zijn favoriete team. Ook mijn vader was dolgelukkig en bleef maar roepen dat zijn zoon het waargemaakt had. Dat waren prachtige momenten.” Ondertussen zijn we jaren later en kennen we het vervolg: Meunier speelt bij PSG en is een vaste waarde in de kern van de Rode Duivels.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.