‘Strijd om Wesley groeit, Club krijgt nieuw miljoenenbod binnen’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

26 juni 2018 11:12 - Niet Stefano Denswil, Abdoulay Diaby of Anthony Limbombe, maar wel Wesley Moraes lijkt de eerste sterkhouder te zullen worden die deze zomer Club Brugge verlaat. De Braziliaanse Rookie of the Year is immers bijzonder gegeerd en de strijd om zijn handtekening wordt alleen maar intenser.

De Braziliaan lijkt zelf zijn zinnen gezet te hebben op een transfer naar Lazio. Zijn manager verkondigde al dat er een persoonlijk akkoord is met de Italianen, maar hun bod ligt nog niet hoog genoeg. Hun laatste aanbieding zou 10 miljoen euro plus 1,5 miljoen aan bonussen bedragen, terwijl Club 15 miljoen wil vangen voor de jonge spits.

Er zijn echter kapers op de kust, want ook Galatasaray zou nu een bod uitgebracht hebben. Volgens Het Laatste Nieuws willen de Turken 12 miljoen euro neertellen voor Wesley. Club zit dus in een zetel, want het kan vanaf nu beide partijen tegen elkaar laten opbieden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.