Topclub wil met Club Brugge onderhandelen: ‘Komen naar België’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

15 juni 2018 10:28 - Club Brugge versterkte zich tot dusver al met Mats Rits, Arnaut Groeneveld en Siebe Schrijvers, maar de kans is groot dat er ook een pak spelers uit onze huidige kern vertrekken. Aanvaller Wesley Moraes is één van die spelers.

De Braziliaanse targetman kende een ietwat wisselvallig seizoen, maar toonde zich tijdens de play-offs een belangrijke schakel in het geheel van trainer Ivan Leko. Dat Wesley het prima deed tegen de topclubs is ook enkele buitenlandse ploegen niet ontgaan.

Zo is de Romeinse topclub Lazio van plan om ver te gaan voor Wesley. De interesse van Lazio is concreet en Het Nieuwsblad weet dat Lazio-directeur Igli Tare van plan is om naar België af te reizen om de onderhandelingen met Club Brugge op te starten.

10 miljoen?

Her en der werd al gefluisterd dat Lazio 6 à 7 miljoen euro veil heeft voor Wesley, maar Club Brugge hoopt om een hoger bedrag op te strijken. CEO Vincent Mannaert zou mikken op een totaalbedrag dat rond de 10 miljoen euro schommelt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.