‘Verdediger gespot in hotel voor gesprek met Club Brugge’

Denswil en Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

21 juni 2018 19:50 - Club Brugge rekent nog altijd op een vertrek van Stefano Denswil. Omdat Matej Mitrovic niet kon overgenomen worden van Besiktas, bewandelt het bestuur enkele andere paden. 

Een Braziliaanse verdediger is zelfs al in het land en had in hotel Weinebrugge een gesprek met een delegatie van Blauw-zwart. Dat meldt journalist Sacha Tavolieri via zijn Twitteraccount. Het gaat om de 23-jarige linksvoetige Braziliaan Luan Peres Petroni van Fluminense.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.