Verheyen polst speler van Club, maar die lijkt onhaalbaar

Gert Verheyen (analist)

20 juni 2018 07:25 - Club Brugge heeft de trainingen hervat en de komende weken worden nog de nodige transferactiviteiten verwacht. Zo heeft KV Oostende zijn oog laten vallen op een speler van Blauw-zwart

Gert Verheyen, oud-boegbeeld van Club, is komend seizoen trainer van KV Oostende en wou Jordi Vanlerberghe graag toevoegen aan zijn kern, op huurbasis of via een definitieve transfer, maar Het Laatste Nieuws meldt dat de transfer onhaalbaar lijkt voor de Kustploeg. Hetzelfde geldt voor Zinho Vanheusden, die afgelopen seizoen na de winter uitkwam voor Standard op huurbasis van Inter Milaan.

Gano en Lombaerts mogen weg bij KVO omwille van hun hoge salaris, maar zullen ingezet worden zolang ze niet vertrokken zijn. “We zijn al wekenlang aan de slag, maar eindelijk mag ik doen wat ik het liefst doe. Het is de eerste keer dat ik een transferperiode meemaak. En dan zeg je: wat is dat allemaal?”, aldus Verheyen in een reactie aan de krant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.