‘Verheyen wil bij Club Brugge komen shoppen’

Gert Verheyen (analist)

14 juni 2018 07:17 - Gert Verheyen gaat na jaren als analist komend seizoen voor het eerst aan de slag als hoofdtrainer. Het Clubicoon tekende een contract bij KV Oostende, waar hij herenigd wordt met andere Club-coryfeeën als Hugo Broos (technisch directeur) en Franky Van der Elst (assistent-trainer). En mogelijk neemt hij ook een speler van Club mee.

Als gewezen bondscoach van de U19 kent Verheyen immers heel wat jonge Belgische talenten goed en een flink aantal van hen zou in beeld zijn bij KVO. Het Nieuwsblad weet dat ook Jordi Vanlerberghe op het verlanglijstje van de kustploeg staat.

De 21-jarige verdediger/middenvelder kwam vorige zomer over van KV Mechelen, maar kon zich in zijn eerste seizoen bij Blauw-Zwart niet helemaal doorzetten. Hij kwam in alle competities samen acht keer in actie, waarvan slechts drie keer als titularis. Een uitleenbeurt zou daarom tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.