Verrassende Bruggeling: “Ik heb meeste ervaring in Champions League”

Busverwelkoming (Club Brugge - Antwerp)

05 juni 2018 23:51 - Club Brugge is komend seizoen zeker van de groepsfase van de Champions League. Een Bruggeling waarvan je het niet zou verwachten, laat weten dat hij over het meeste ervaring in deze Europese topcompetitie beschikt. 

“Nu is erover nadenk, ben ik de speler met de meeste Champions League-ervaring bij Club Brugge. We zijn een heel jong team. Alleen Simons is meer ervaren, hij heeft nog meer Champions League-wedstrijden gespeeld maar hij stopt”, vertelt Ivan Tomecak aan Germanijak.

De Kroaat was al verschillende keren actief in de groepsfase van de Champions League met Dinamo Zagreb en scoorde zelfs tegen Real Madrid. “We hopen dat wij geen grap gaan zijn. In een gunstige loting zouden we zelfs kunnen doorgaan in de groep.”

Tomecak kwam in de winter over van KV Mechelen, maar kon nooit overtuigen. In principe is hij een mislukte transfer en mag de flankspeler weer uitkijken naar een ander team.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.