(VIDEO) – Ex-Bruggeling scoort slimme lob in MLS

25 juni 2018 15:39 - Veel competities liggen stil nu het WK in Rusland volop aan de gang is, maar de Amerikaanse MLS gaat gewoon verder, ook al omdat de Verenigde Staten zich niet kon kwalificeren voor de eindronde. 

In de Major League Soccer (MLS) ging FC Toronto gisteren op bezoek bij New York City. De Canadezen verloren met 2-1, maar kwamen in de 37ste minuut wel eerst op voorsprong dankzij een slim doelpunt van ex-Bruggeling Victor Vazquez.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.