Vijfde zomertransfer in de maak: ‘Smaakmaker uit Belgische competitie op weg naar Club Brugge’

Bart Verhaeghe speech

16 juni 2018 08:45 - Club Brugge rondde vrijdag de transfer van Karlo Letica (21) af, maar CEO Vincent Mannaert en co blijven niet bij de pakken zitten. Eerstdaags hopen zij na Mats Rits, Arnaut Groeneveld, Siebe Schrijvers en Letica ook een vijfde inkomende transfer af te ronden.

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge nu werk gaat maken van de komst van Clinton Mata. De speler zou zijn medische testen al hebben afgelegd en de afronding van de transfer zou in principe niet lang meer op zich laten wachten.

De 25-jarige Mata speelde tijdens het voorbije seizoen op uitleenbasis bij KRC Genk, maar is nog steeds eigendom van Sporting Charleroi. Genk vindt de vraagprijs van 3 miljoen euro te hoog en haakte daarom af.

Concurrent voor Cools

Club gaat dus vol voor Mata, al is het nog niet duidelijk hoeveel het bestuur wil betalen voor de rechtsachter. Als de Belgische Angolees naar het Jan Breydelstadion komt, moet hij de concurrentie aangaan met Dion Cools.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.