Volgende aanwinst Club krijgt stevige sneer: “Weglopen vind ik niet goed”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

06 juni 2018 07:07 - Dinsdag zette Mats Rits zijn handtekening onder een contract voor drie jaar, waarmee Club Brugge zijn eerste aanwinst voor volgend seizoen nu ook definitief beet heeft. Aankoop nummer twee zal in principe snel in zijn voetsporen volgen.

In principe rondt Club vandaag immers de komst van Siebe Schrijvers af. De 21-jarige aanvallende middenvelder wou per se vertrekken bij KRC Genk omdat hij sinds de aanstelling van Philippe Clement amper nog aan spelen toe kwam. Maar in Genk zijn ze niet zo blij met de beslissing van hun jeugdproduct.

Technisch directeur Dimitri de Condé deelt in Sport/Voetbalmagazine een stevige sneer uit aan Schrijvers. “Persoonlijk vind ik dat Siebe de concurrentie hier moet durven aangaan. Weglopen van zo’n situatie vind ik niet goed”, is De Condé scherp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.