Vormer over Belgische defensie: “Ik zou voor hem kiezen”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

29 juni 2018 12:43 - België won gisterenavond op het WK voetbal met 1-0 tegen Engeland en speelt daardoor maandag om 20u in de achtste finales tegen Japan. Ruud Vormer was achteraf te gast in Villa Sporza op één

Onze kapitein ziet het positief in voor de Rode Duivels en denkt dat ze ver kunnen geraken, ook nu mogelijk Brazilië wacht in de kwartfinales. Over het verdedigende vraagstuk met Boyata, Kompany en Vermaelen in de volgende partij tegen Japan is hij wel duidelijk: “Ik zou die Boyata gewoon laten staan. Vermaelen en Kompany komen uit blessures en die jongen heeft het goed gedaan. Niks veranderen, lekker laten staan zo”, aldus Vormer.

Mede-analist Geert De Vlieger had daar een andere mening over: “Telkens ik Kompany heb zien terugkeren uit blessure pikt hij meteen zijn niveau op. Hij staat er direct. Zoveel verdedigers hebben hem al proberen te vervangen bij Manchester City, maar dat is nooit gelukt. Ik zou voor Kompany kiezen centraal achterin.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.