Vormer zwaar aangepakt door Nederlanders: “Een eenvoudige meeloper”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

14 juni 2018 19:55 - Ruud Vormer heeft er een dijk van een seizoen opzitten, waarin hij met dertien goals en achttien assists imposante statistieken kan voorleggen. De middenvelder werd daarvoor ook beloond met een eerste selectie voor de Nederlandse nationale ploeg.

Twee weken geleden mocht hij tegen Slowakije invallen, tegen Italië stond hij in de basis. Bondscoach Ronald Koeman had lof, maar niet iedereen deelde die. “Ik snap niet dat die Vormer er nu plots instaat, die is 30 jaar en zal niet meer beter worden. Het is nog steeds een eenvoudige meeloper”, haalt Johan Derksen gemeen uit in VI Oranje.

Ook René van der Gijp is sceptisch. “Jezus, Ruud Vormer. Hij kwam er een keer aardig uit en gaf een goed voorzetje, maar met Ruud Vormer kan je toch niet naar een tornooi gaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.