‘Vreemd gerucht linkt Vanaken aan buitenlandse topclub’

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

07 juni 2018 13:07 - Hans Vanaken zit helemaal op z’n plaats bij Club Brugge, maar de goede prestaties van onze spelverdeler blijven natuurlijk niet onopgemerkt in het buitenland. Zo gaat dezer dagen een opvallend gerucht de ronde. 

PSV zou interesse hebben in Vanaken en probeert te kijken of de middenvelder iets voelt voor een overgang naar de Eredivisie. Eerlijk gezegd kunnen we ons niet inbeelden dat Vanaken de Nederlandse competitie als een stap hogerop zou zien. Bovendien moet PSV dan minstens 12 miljoen euro op tafel leggen, wat ook erg onwaarschijnlijk lijkt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.