Welles-nietes spelletje over Mitrovic nog steeds niet afgelopen

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

25 juni 2018 12:06 - Het verhaal over Matej Mitrovic begint stilaan een soap te worden, maar aangezien Club nog steeds geen nieuwe verdediger heeft binnengehaald, zou wel eens waarheid achter de geruchten kunnen zitten. 

Zo zou Besiktas nu toch beslist hebben om Mitrovic te verkopen en zou de vraagprijs van 4,5 miljoen euro, de oorspronkelijk aankoopoptie na zijn uitleenbeurt aan Club Brugge, toch nog mogen zakken van de Turken.  Finansgundem meldt dat de Kroaat met een aantal andere spelers eind vorige week op de transferlijst is geplaatst door Besiktas.

Daarom zou Club Brugge graag een nieuwe poging ondernemen om Mitrovic toch definitief naar het Jan Breydelstadion te halen. Mogelijk volstaat deze keer dus een lager bod van ongeveer 3 à 3,5 miljoen euro. Wordt ongetwijfeld vervolgd de komende dagen, aangezien Club zijn kern graag wil rond hebben voor de start van de competitie eind juli.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.