‘Wesley persoonlijk rond met Lazio, maar Club vraagt dit enorm bedrag’

Wesley Moraes (Club Brugge - Standard)

11 juni 2018 07:26 - Wesley Moraes heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het buitenland en Club zal die niet tegenhouden als de juiste transfersom op tafel komt. Het Italiaanse Lazio is alvast een heel serieuze kandidaat. 

“Na 2,5 seizoenen in België is de tijd aangebroken om in een grote competitie aan de slag te gaan. Lazio is een geweldige club uit één van de grootste voetballanden ter wereld”, vertelde de makelaar van Wesley aan La Gazzetta dello Sport.

Wesley zou al in Rome geweest zijn, waar hij een mondeling akkoord bereikte. Lazio moet echter nog passeren bij Club Brugge en het bestuur vraagt een som van maar liefst 15 miljoen euro voor de Braziliaan. De stevige aanvaller ligt nog onder contract zodat Blauw-zwart zich niet onder druk gezet voelt om te verkopen onder de prijs.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.