Yves Vanderhaeghe: “Dat verraste me van Club Brugge”

Yves Vanderhaeghe (KV Oostende)

27 juni 2018 13:40 - Yves Vanderhaeghe start komend seizoen weer met de nodige ambities, want AA Gent mikt op een Europese plek en wil ver komen in de Beker van België. Net als bij alle clubs, zijn ook de Buffalo’s druk in de weer op de transfermarkt. 

Stefan Mitrovic en Samuel Gigot vertrokken al en door de komst van Colin Coosemans lijkt ook doelman Lovre Kalinic na het WK andere oorden te zullen opzoeken. Stallone Limbombe (Antwerp), Igor Plastun (Ludogorets), Jean-Luc Dompé (Standard), Eric Smith (Nörkopping) en Ahmed Mostafa (Petrojet, Egypte) zijn de nieuwkomers tot op heden.

Vanderhaeghe volgt ook de transfers bij de concurrentie en is vooral verrast over Club Brugge: “Club Brugge haalde met Mats Rits en Siebe Schrijvers al twee talentvolle Belgen. Zij anticiperen duidelijk op de verplichting van zes Belgen in de wedstrijdkern van achttien. De goede Belgen zijn gegeerd, maar schaars”, vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.