Zes verschillende doelpuntenmakers in nieuwe oefenzege van Club Brugge

Kijk LIVE naar Club Brugge - FC Groningen

30 juni 2018 20:55 - Club Brugge kende zaterdagavond geen problemen met streekgenoot Torhout. Blauw-zwart haalde het met ruime 0-6-cijfers en aan het kanon stonden maar liefst zes verschillende doelpuntenmakers.

Halverwege had Club Brugge zijn schaapjes al op het droge. Vossen opende de score vanop de penaltystip en effende het pad. Later diepten Cools, Rits en Schrijvers de voorsprong verder uit. Aan de rust stond het zo al 0-4.

Aan het begin van de tweede helft voerde Ivan Leko de nodige wissels door, maar ging Club wel door op zijn elan. Via Openda en Vanlerberghe werd het uiteindelijk 0-6, en dat was allesbehalve overdreven.

Vertrouwen getankt

De troepen van Leko tankten vertrouwen en vertrekken zondag met een goed gevoel naar het Nederlandse Garderen waar de oefenstage doorgaat.

De opstelling en de wissels:

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.