2 opvallende rugnummers bij Club komend seizoen

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

03 juli 2018 18:12 - Minder dan een maand en de competitie gaat weer van start in de Jupiler Pro League. Het seizoen 2018-2019 laat dus niet lang meer op zich wachten. 

Alles wordt in gereedheid gebracht, transfers afgerond, kernen versterkt en ook rugnummers worden toegekend of gekozen. Zo gaat aanwinst Clinton Mata met het nummer 77 spelen bij Blauw-zwart. Opvallend, want dat nummer droeg hij nooit eerder. Vorig seizoen bij Genk had hij nummer 27. De vorige speler met nummer 77 bij Club was Mo Dahmane.

Overigens raakte ook bekend dat Marvelous Nakamba nummer 30 inruilt voor nummer 18. Feit dat de Zimbabwaan voor een nieuw rugnummer kiest, doet vermoeden dat hij het seizoen gewoon zal aanvatten in het Jan Breydelstadion. De fans lijken zich dus geen zorgen te moeten maken over een eventuele uitgaande transfer van hun sterkhouder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.