Al 5 seizoenen op rij mooie prestatie van Club Brugge

Cantusgezangen (Club Brugge - Gent)

23 juli 2018 17:35 - Club Brugge won zondagavond de Supercup door in het eigen Jan Breydelstadion Standard met 2-1 te verslaan. Voor Blauw-zwart betekende dat meteen een zoveelste prijs de jongste jaren. 

We moeten eerlijk toegeven: het is ooit anders geweest. Na 2005 veroverde Club zijn volgende titel pas in 2016, met tussendoor bekerwinst in 2007 tegen Standard. Sinds het seizoen 2014-2015 heeft Club de smaak weer te pakken, want 5 seizoenen op rij werd nu al een prijs binnengehaald!

Club viel bovendien nooit uit de top drie, was nog eens bekerfinalist in 2016 en haalde de kwartfinales van de Europa League in 2015. En dat allemaal onder 2 trainers: Michel Preud’homme en Ivan Leko.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.