Anderlecht wint, maar Heint klaagt: “Dat is weer niet gelukt”

29 juli 2018 11:09 - Anderlecht opende gisteren de competitie met een ruime 1-4 zege bij een uitermate zwak KV Kortrijk. De terugkeer van Kanu en Mboyo waren allesbehalve een succes op speeldag 1 voor de jongens van trainer Glen De Boeck. 

De Brusselaars liepen 0-4 uit, maar een eigen goal van Vranjes in de 85ste minuut zorgde toch weer voor een tegendoelpunt. “Dat tegendoelpunt is jammer. We hadden graag eens de nul gehouden. Dat was in de voorbereiding eigenlijk nog niet gelukt. We verdedigden al veel beter dus er zijn stappen gezet, maar die owngoal is dan spijtig”, wordt Vanhaezebrouck geciteerd door Sporza.

“Ik ben nog niet helemaal tevreden na deze match. We waren wel efficiënt voorin. We scoorden vlot uit de weinige kansen. Maar oké, het is een nieuwe groep en we zijn nog maar zes weken ver. Het is logisch dat er nog dingen beter moeten.”

De eerlijk gebiedt ons te zeggen dat Anderlecht in één match van de voorbereiding wel de nul hield, tijdens een schamele 1-0 overwinning tegen stadsgenoot RWD Molenbeek uit de eerste amateurklasse. Dat was Hein precies al vergeten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.