Bizar verhaal: Club verdient transfersom terug van reservespeler

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

02 juli 2018 16:13 - Rusland plaatste zich gisteren verrassend voor de kwartfinales van het WK in eigen land door Spanje na strafschoppen uit te schakelen. Vladimir Gabulov van Club zit op de bank bij het gastland. 

De FIFA betaalt clubs 7.000 euro per dag dat hun speler weg is voor het wereldkampioenschap, te rekenen vanaf 1 juni. Als Gabulov op 7 juli met Rusland zou sneuvelen in de kwartfinales tegen Kroatië, dan levert dat Club Brugge een som van 259.000 euro op.

Als je weet dat Blauw-zwart ongeveer 200.000 euro betaalde aan FK Arsenal Tula, dan is zijn transfersom dus al terugverdiend. Dat schrijft VoetbalPrimeur.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.